Worcestershire saus

Worcestershire saus

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
1 porsjon

Suroviny

  • løk, gul (ca. 120 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    2
  • cider eddik
    200 g
  • sirup
    150 g
  • sukkerbetemelasse
    40 g
  • Japansk soyasaus, type tamari
    60 g
  • allehånde, malt
    ½ ts
  • nellik, malt
    1 klype
  • kajennepepper
    3 klyper
  • havsalt
    ½ ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 4419 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 2823 kJ / 672 kcal
Tuk 1.5 g
Vláknina 4.77 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 153.35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše