Soppsuppe

Soppsuppe

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porsjoner

Suroviny

  • sjampinjonger, ferske
    100 g
  • gul løk (ca. 120 g),delt i fire
    1
  • smør, usaltet delt i terninger
    40 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    30 g
  • vann
    1000 g
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • laurbærblad, tørket
    1
  • brun sopp, fersk delt i fire
    100 g
  • shiitake sopp, fersk delt i fire
    50 g
  • gressløk, fersk finhakket, til pynt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 892 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 549 kJ / 130.8 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše