Terter med fersk frukt og kremost

Terter med fersk frukt og kremost

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 50min.
8 porsjoner

Suroviny

Deig
  • ris, klebrig
    100 g
  • chiafrø
    1 ss
  • mandler, skåldet
    40 g
  • pilerotmel pluss ekstra til dryssing
    50 g
  • potetstivelse
    20 g
  • salt, finmalt
    ½ ts
  • smør, usaltet
    80 g
  • eggeplommer
    2
  • vann, avkjølt
    1 ss
Kremostfyll
  • kremfløte, 35 % fett
    60 g
  • egg
    2
  • finkornet sukker
    50 g
  • glutenfri melblanding (se tips)
    2 ts
  • kremost
    250 g
  • rømme, alle typer
    60 g
  • vaniljepasta
    1 ts
Frukttopping
  • bær, blandet, ferske (se tips)
    250 g
  • kiwi skrelt og delt i tynne skiver
    1
  • appelsinjuice romtemparert
    150 g
  • finkornet sukker
    60 g
  • agar-agar
    1 ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 269.5 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1854.6 kJ / 441.5 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 16.4 g
Sacharidy 37.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše