Zařízení & příslušenství
Korsboller
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 25min.
12 porsjoner
Suroviny
Boller
-
ris, brun150 g
-
appelsin kun skall1
-
hirsemel (se tips)100 g
-
tørrgjær1 ss
-
pilerotmel190 g
-
salt1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt1 ts
-
nellik, malt½ ts
-
rårørsukker50 g
-
loppefrøskall (se tips)1 ss
-
egg2
-
helmelk200 g
-
vann200 g
-
vegetabilsk olje50 g
-
sitrusskall, kandisert20 g
-
rosin, sultana100 g
-
rosin, korinter100 g
-
glutenfri melblanding (se tips)50 g
Glasur
-
appelsin . kun saft50 g
-
finkornet sukker50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
221.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
1278 kJ /
304.3 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
47.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Žádné hodnocení
Vegansk kokosnøttkake
Žádné hodnocení
Schiacciata (dessertpizza)
Žádné hodnocení
Scones med frukt
30min.
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Žádné hodnocení
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Žádné hodnocení
Appelsinkake med krydret sirup
Žádné hodnocení
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Žádné hodnocení
Sukkerfritt bananbrød
1hod. 15min.
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Žádné hodnocení
Søtpotet Donuts
Žádné hodnocení
Gulrot- og eplekake
1hod. 30min.