Glutenfri havrekjeks

Glutenfri havrekjeks

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
24 porsjoner

Suroviny

  • smør delt i biter
    130 g
  • vann
    2 ss
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • sirup
    2 ss
  • salt
    ¼ ts
  • natron
    1 ts
  • quinoaflak
    100 g
  • brunt rismel (se tips)
    70 g
  • grønt bananmel (se tips)
    40 g
  • rårørsukker
    120 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 104.2 mg
Protein 2.5 g
Kalorie 528.9 kJ / 125.9 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 11.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše