Spinat og sitronkremkake

Spinat og sitronkremkake

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 45min.
12 skiver

Suroviny

Spinatkake
  • spinat, hakket, frossen
    500 g
  • smør til smøring
  • druekjerneolje
    130 g
  • egg
    4
  • finkornet sukker
    180 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
  • glutenfri melblanding (se tips)
    240 g
  • pilerotmel
    50 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    2 ½ ts
Sitronkrem
  • gelatinpulver
    1 ss
  • sitronsaft (ca. 1/5 sitron )
    3 ss
  • sitronskall delt i 5 striper
  • fløte
    400 g
  • melis
    80 g
  • granateplefrø til pynt
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skive

Sodík 114.3 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1813.3 kJ / 431.8 kcal
Tuk 26.1 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 41.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše