Zařízení & příslušenství
Spinat og sitronkremkake
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 45min.
12 skiver
Suroviny
Spinatkake
-
spinat, hakket, frossen500 g
-
smør til smøring
-
druekjerneolje130 g
-
egg4
-
finkornet sukker180 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig½ ts
-
glutenfri melblanding (se tips)240 g
-
pilerotmel50 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)2 ½ ts
Sitronkrem
-
gelatinpulver1 ss
-
sitronsaft (ca. 1/5 sitron )3 ss
-
sitronskall delt i 5 striper
-
fløte400 g
-
melis80 g
-
granateplefrø til pynt1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 skive
Sodík
114.3 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
1813.3 kJ /
431.8 kcal
Tuk
26.1 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Žádné hodnocení
Vegansk kokosnøttkake
Žádné hodnocení
Schiacciata (dessertpizza)
Žádné hodnocení
Scones med frukt
30min.
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Žádné hodnocení
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Žádné hodnocení
Appelsinkake med krydret sirup
Žádné hodnocení
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Žádné hodnocení
Sukkerfritt bananbrød
1hod. 15min.
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Žádné hodnocení
Søtpotet Donuts
Žádné hodnocení
Gulrot- og eplekake
1hod. 30min.