Zařízení & příslušenství
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
Příprava 1hod.
Celkový 16hod.
4 portions
Suroviny
-
basmati rice9 oz
-
urad dal (black lentils), skinless, split2 ½ oz
-
chana dal (chickpeas), skinless, split1 ½ oz
-
fenugreek seeds (methi seeds)1 tsp
-
water divided, plus extra to sprinkle35 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
salt1 tsp
-
1 ½ oz coconut oilghee1 ½ oz
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
0.6 mg
Protein
11 g
Kalorie
1937.3 kJ /
463 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
11.3 g
Sacharidy
72 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentation with TM6
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sambhar Masala
25min.
Kheer
2hod.
Fresh coconut chutney
10min.
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12hod. 15min.
Stuffed Parathas
1hod. 20min.
Potato karakari
50min.
Carrot halwa
1hod. 5min.
Chapatis
1hod.
Rasam
20min.
Dosa with spiced potato filling
17hod. 40min.
Idli
15hod. 40min.
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9hod. 10min.