Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck a fette
- 200 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
nebo 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2776 kJ / 663 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Pasta Choux
2 Std.
Pan Brioche
8h
Focaccia tramezzino
2h 5 min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Torta di rose
2 Std.
Brioche ai peperoni
2h 45min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Torta di rose salata
4h 15min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min