
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck a fette
- 200 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
nebo 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 663 kcal / 2776 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Tuk
- 29.4 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Pan Brioche
8hod.
Focaccia tramezzino
2hod. 5min
Danubio dolce
3hod. 25min
Torta di rose
2hod.
Ghirlanda centrotavola
5hod. 5min
Torta di rose salata
4hod. 15min
Brioche ai peperoni
2hod. 45min
Panini napoletani con uova sode
2hod. 50min
Tortano speck e fontina
2hod.
Panini napoletani
5hod. 20min
Danubio salato
3hod.