Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck a fette
- 200 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
nebo 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2776 kJ / 663 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Pasta Choux
2h
Pan Brioche
8u.
Pasta frolla
1u. 50min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Danubio dolce
3h 25min
Colomba salata
3h 10min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 Std.
Torta di rose
2h
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20 min
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min