
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 hvidløg, hele
- havsalt til ristning af hvidløg
- olivenolie til ristning af hvidløg
- 5 g persille, frisk
- 150 g smør, blød
- 150 g gorgonzola, stuetemperatur, skåret i mindre stykker (2 cm)
- ¼ teske sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 1 hel opskrift
- Kalorie
- 7724.6 kJ / 1845 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 175 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesauce
20min
Bechamelsauce
15min
Guacamole
10min
Grov basilikums pesto
Žádné hodnocení
Hollandaisesauce (TM6 - Serveringer 2-4)
15min
Mayonnaise
5min
Linsebolognese
35min
Cremet broccolisauce
Žádné hodnocení
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení