Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 9 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 6 ½ oz heavy whipping cream
- ½ oz glucose (see Tip)
Assembly
- 16 oz fresh raspberries
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 62 mg
Alternativní recepty
Crème Pâtissière
15min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Orange Curd Tart
1h 20 phút
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Angel Berry Trifle
30 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Dulce de Leche
7h 35min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.
Strawberry Panna Cotta
4óra 40p
New York Cheesecake
9 godz. 30 min