Zařízení & příslušenství
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
-
celeriac cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% fat100 g
-
mayonnaise20 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
honey10 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Scotch Eggs
-
shallots halved50 g
-
parsley leaves only2 sprigs
-
beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)600 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
mustard15 g
-
breadcrumbs70 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
flour for flouring20 g
-
oil for deep-frying1500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
742 mg
Protein
32.8 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
24.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Beef, Ale and Dumpling Stew
1hod. 55min.
Summer Coleslaw
15min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min.
Peeler Warm Potato Salad
45min.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1hod.
Carrot and swede mash
25min.
Hollandaise Sauce
15min.
Shortcrust pastry with lard
35min.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min.
Quick Soup Powder
10min.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.