Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots, halved
- 2 sprigs parsley, leaves only
- 600 g beef, boneless, sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour, for flouring
- 1500 g oil, for deep-frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Baked Brie Pie
50min
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 Min
Easter Carrot Cheese Dip
15 Min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Deviled Eggs
20 Min