Limoncello Tarts

Limoncello Tarts

4.7 10 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 15min.
8 portions

Suroviny

Walnut and Rosemary Pastry
  • walnuts, chopped
    80 g
  • brown sugar
    40 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh rosemary leaves only
    1 Tbsp
  • wholemeal flour
    230 g
  • unsalted butter diced
    120 g
  • large egg
    1
  • wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
  • sugar
    80 g
  • lemon zest
    1 Tbsp
  • limoncello
    80 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)
    60 g
  • large egg
    1
  • egg yolks from large eggs
    4
  • whipping cream
    200 g
  • fresh figs cut in eighths
    8

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10 g
Kalorie 2244 kJ / 536 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...