
Zařízení & příslušenství
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
Příprava 40min
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Ajvar
-
red peppers halved, deseeded4
-
aubergines halved2
-
onions quartered50 g
-
lemons juice only (approx. 60 g)2
-
fresh flat-leaf parsley20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Cevapcici
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered75 g
-
beef mince broken up450 g
-
pork mince broken up250 g
-
lamb mince broken up200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
frying oil2 Tbsp
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
2298 kcal /
9608 kJ
Protein
188 g
Tuk
123 g
Sacharidy
53 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

croatian cuisine
8 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko