Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de agua
- 500 - 550 g de harina
Relleno y montaje
- 500 g de magro de cerdo en trozos de 1 cm
-
500
g de pechuga de pollo sin piel, en trozos de 1 cm
nebo 500 g de carne de cordero en trozos de 1 cm - 250 g de panceta de cerdo sin corteza en dados de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 100 - 120 g de sobrasada
- 1 huevo batido para pintar la masa (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 13.03 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 15.99 g
- Vláknina
- 0.76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Coca de trempó de verano
1h
Masa para cocas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Cremadillos
3h 50min
Coca de verduras
30 Min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1 Std. 30 Min
Arroz brut mallorquín
1h