Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de agua
- 500 - 550 g de harina
Relleno y montaje
- 500 g de magro de cerdo en trozos de 1 cm
-
500
g de pechuga de pollo sin piel en trozos de 1 cm
nebo 500 g de carne de cordero en trozos de 1 cm - 250 g de panceta de cerdo sin corteza en dados de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 100 - 120 g de sobrasada
- 1 huevo batido para pintar la masa (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 13.03 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 15.99 g
- Vláknina
- 0.76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadas de sepia a la mallorquina
2j 10 menit
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1j 30 menit
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1j
Canelones
13h 30 min
Pa amb oli mallorquín
4 godz. 10 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2j 10 menit
Masa para cocas
1j
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Coca de trempó de verano
1j
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Bizcocho o coca de cuarto
1j
Arroz brut mallorquín
1j