Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chili Soy Beef
- 16 oz flank steak, cut into strips (¼ in.)
- 1 oz soy sauce
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- ½ oz sesame oil
- 1 tbsp dark brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
Dressing
- 1 green apple (4 oz prepared, peeled and cored)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz sugar
- 2 oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 oz mirin
- 1 oz sesame oil
- 2 oz water
- ½ oz lemon juice
- ½ oz soy sauce
Vegetables and Assembly
- 7 oz jasmine rice
- 42 oz water
- 1 tsp salt
- 3 ½ oz baby spinach
- non-stick cooking spray
- 4 large eggs, cold
- salt, to season
- 3 ½ oz white button mushrooms, sliced (volitelně)
- 4 oz zucchini, julienned
- 4 oz carrots, julienned
- 1 - 2 green onions, sliced in rounds, to garnish
- toasted sesame seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2648 kJ / 633 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Shawarma Bowl
1h
Hoisin Pork Bowl
45min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Ramen Noodle Soup
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Lemon grass beef salad
30min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Chicken Pad Thai
45min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Korean Beef Sauté
1h 25min