
Zařízení & příslušenství
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Příprava 20min
Celkový 40min
6 portions
Suroviny
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
319 kcal /
1335 kJ
Protein
32 g
Tuk
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
1170 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saucy Sautés
10 recept
USA
USA