Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1hod. 5min.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min.
Soy Chicken with Bok Choy
40min.
Chili Lime Steamed Corn
25min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2hod. 25min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min.
Peeler Warm Potato Salad
45min.
Jersey Beef
30min.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2hod. 40min.