
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes coupées en deux
- 50 g de fromage frais type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 242.5 kcal / 901.3 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Pommes de terre farcies façon raclette
1hod. 20min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45min
Sandwichs Monte Cristo
13hod. 30min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35min
Avocat créole
25min
Feuilleté comtois
1hod. 5min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1hod. 55min
Salade vosgienne
45min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1hod. 15min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min