Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tarte croustillante au brie
50 min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 godz. 30 min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3h 5min
Tourte au camembert
3h
Croquette de brie de Meaux et jambon serrano
1h 20min
Minigalettes aux champignons
1 Std. 45 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h
Pain perdu au jambon
25 Min