Œufs farcis à la berrichonne

Œufs farcis à la berrichonne

4.0 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 6 œufs
  • 10 g de persil frais
  • 35 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de fromage frais type St Môret
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 285 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 901.3 kJ / 242.5 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 1.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...