Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 285 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 min
Salade vosgienne
45 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Minisoufflé au camembert
35min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tarte croustillante au brie
50min
Pain perdu au jambon
25min
Feuilleté comtois
1h 5min