Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de filet de porc (100 g/tranche env.)
- 6 tranches de bacon
- 10 g de beurre
- 200 g d'eau
-
80
g de marsala liquoreux
nebo 80 g de vin doux sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1440 kJ / 346.8 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 307.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1h 5min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Magret de canard aux framboises
40min
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Travers de porc à la bière
1h 55min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Côtes de porc grillées, houmous d’artichaut et crudités
12h