Kompatibilní verze
Postre de cristal con crumble de chocolate y reducción de frutos rojos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble de chocolate con chile
- 80 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de cocoa en polvo
- ¼ cdita de chile molido
- 60 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Reducción de frutos rojos
- 200 g de frutos rojos variados, frescos, (p. ej. fresas, frambuesas, etc.)
- 50 g de azúcar
- 50 g de vino blanco, dulce
Montaje
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cdita de azúcar glass
- chochitos de azúcar, en forma de corazón, para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 26.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollos de lasaña con espinacas
1 godz.
Flan de chocolate
1 godz.
Tarta de elote
1ч. 20 мин.
Tiramisú
3 godz. 15 min
Coctel de chile habanero y mango
10min
Mousse de mango
15min
Causa peruana de camarones
2 godz. 50 min
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1h 15min
Cheesecake con mora azul
5h
Pannacotta
6h 15min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2ч.