Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 100 g de queso emmental, en trozos
- 200 g de cebolla, rebanada
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
Masa
- 170 g de agua
- 30 g de manteca de cerdo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina
- 100 g de harina de trigo integral
- 1 cucharada de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1566 kJ / 373 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan artesanal TM6
5 Std.
Pan árabe de comino
40min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Tarta tatin de jitomate
1h 10min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Bisquets sin culpa
1h
Pasta fresca básica
25 Min
Rollitos de pan con parmesano y perejil
1h 10min
Focaccia de jitomate
1h
Focaccia - Demo presentadores
35min
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min