Focaccia con cebolla, aceitunas y romero

Focaccia con cebolla, aceitunas y romero

4.3 29 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 porciones

Suroviny

Topping
  • de queso emmental en trozos
    100 g
  • de cebolla rebanada
    200 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de aceitunas negras deshuesadas rebanadas
    40 g
Masa
  • de agua
    170 g
  • de manteca de cerdo
    30 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de harina
    250 g
  • de harina de trigo integral
    100 g
  • de romero fresco
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 373 kcal / 1566 kJ
Protein 10 g
Tuk 17 g
Sacharidy 43 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...