Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de tapioca
- 80 g de harina de almendras, ver receta
- 60 g de harina de coco
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 1 cdita de ajo en polvo
- 85 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 80 g de puré de jitomate, ver receta
- 5 g de hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 100 g de mozzarella, rallado
- 80 g jamón serrano
- 50 g de arúgula
- 2 cdas de reducción de vinagre balsámico blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1h 40min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Bolillo sin gluten
2h
Chapati sin gluten
30 min
Baguette sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40min
Baguette sin gluten
1h
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min