
Kompatibilní verze
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 323 kcal / 1353 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 117 mg
Alternativní recepty
Rhubarb Fool
1h 10min
Lemon Posset
2h 40min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Sticky Toffee Puddings
1h
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Rhubarb Crumble
55min
Custard
15min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min