Kompatibilní verze
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 117 mg
Alternativní recepty
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Lemon Posset
2h 40min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min