Zařízení & příslušenství
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Příprava 5min.
Celkový 6hod. 25min.
6 portions
Suroviny
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
117 mg
Protein
5 g
Kalorie
1353 kJ /
323 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rhubarb Fool
1hod. 10min.
Lavender Shortbread
1hod.
Stewed Rhubarb with Orange
10min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1hod. 10min.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6hod. 15min.
Rhubarb Crumble
55min.
Custard
15min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.
Cheese Sauce
15min.
Raspberry and Apple Crumble
1hod. 5min.
Yorkshire Pudding
1hod.