Kompatibilní verze
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 117 mg
Alternativní recepty
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Custard
15 Min
Bread Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Crumble
55min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1ωρ. 55 λεπτ.
Brandy Butter
10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Vanilla Custard
15 Min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min