
Zařízení & příslušenství
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Příprava 5min
Celkový 6hod. 25min
6 portions
Suroviny
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
323 kcal /
1353 kJ
Protein
5 g
Tuk
19 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g
Sodík
117 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Calendar 2022
12 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko