Rhubarb Ice Cream

Rhubarb Ice Cream

4.3 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 36hod. 25min.
6 portions

Suroviny

  • whole milk
    200 g
  • egg yolks from large eggs
    6
  • vanilla pod seeds only
    1
    1 tsp vanilla bean paste
  • double cream
    400 g
  • caster sugar
    250 g
  • rhubarb cut in pieces (3 cm)
    700 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7.3 g
Kalorie 2479 kJ / 593 kcal
Tuk 41.1 g
Sacharidy 48.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...