Rhubarb Ice Cream

Rhubarb Ice Cream

4.1 7 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 36hod. 25min
6 portions

Suroviny

  • whole milk
    200 g
  • egg yolks from large eggs
    6
  • vanilla pod seeds only
    1
    1 tsp vanilla bean paste
  • double cream
    400 g
  • caster sugar
    250 g
  • rhubarb cut in pieces (3 cm)
    700 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 593 kcal / 2479 kJ
Protein 7.3 g
Tuk 41.1 g
Sacharidy 48.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...