Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 4 Eier
- 1 Dose Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 100 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Baguette
- 1 Avocado, reif, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen
45 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Frühstücks-Omelette
35 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Pintxo Donosti
5min
Thunfisch-Crostini
20min
Tonno-Toastbrötchen
20min
Avocado-Basilikum-Salatdressing
10min
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50 min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15 min
Avocado-Ei-Spread
25 min