Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g glatte Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Knoblauchzehen, davon 1 in dünnen Scheiben
- 70 g rote Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 30 g Öl
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 150 g Süßkartoffeln, in Scheiben (1 cm)
- 400 g Kokosmilch
- 250 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Steinpilzpulver (siehe Tipp) (volitelně)
- 1 - 2 TL Butter
- 4 Scheiben Brot (z. B. Toastbrot), in Würfeln (1,5 cm)
- 50 g Frischkäse
- 20 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2449 kJ / 585 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 892 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30 min
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30 min
Garnelencremesuppe mit Baguette
1h
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50 min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 min
Krebssuppe
45 min
Fischsuppe
1h 40min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Lachscremesuppe
20 min
Andalusische Fischsuppe
50 min