Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă, tăiată clini
- 400 g escalop de curcan, tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
nebo ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
nebo 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 773 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù de vită cu paste
30 min
Piept de pui pizzaiola
55 min
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45 min
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 min
Pui cu lămâie și usturoi
30 min
Tocăniță de pui cu mazăre
1 Std. 15 Min
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40 min
Pui cu sos cremos de boia
40 min
Kebab de curcan cu sos de pătrunjel
25 min
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min
Mazăre cremoasă cu jambon
30 min
Pui dulce-acrișor cu orez
40 min