Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

4.8 56 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
12 plátků

Suroviny

  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 3 snítky čerstvé petržele
  • 330 gramů zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®
  • 8 vajec, uvařených na tvrdo
  • 200 gramů masového vývaru vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny
  • 1 balíček želatiny v prášku na vaječnou tlačenku
  • 200 gramů měkkého salámu vcelku, nakrájeného na kousky
  • 100 gramů majonézy
  • 2 špetky soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 plátek

Protein 7.4 g
Kalorie 832 kJ / 199 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 4.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...