Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 špetka mletého černého pepře
- 3 snítky čerstvé petržele
- 330 gramů zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®
- 8 vajec, uvařených na tvrdo
- 200 gramů masového vývaru, vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny
- 1 balíček želatiny v prášku, na vaječnou tlačenku
- 200 gramů měkkého salámu, vcelku, nakrájeného na kousky
- 100 gramů majonézy
- 2 špetky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hermelínová pěna
10min
Smaženka
20 min
Škvarková pomazánka
5 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Houbové karbanátky
25 Min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Katův šleh
35 Min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Bramboráky
45 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Variace na vlašský salát
5 min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 min