
Zařízení & příslušenství
Vaječná tlačenka
Příprava 10min
Celkový 2hod. 15min
12 plátků
Suroviny
-
mletého černého pepře1 špetka
-
čerstvé petržele3 snítky
-
zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®330 gramů
-
vajec, uvařených na tvrdo8
-
masového vývaru vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny200 gramů
-
želatiny v prášku na vaječnou tlačenku1 balíček
-
měkkého salámu vcelku, nakrájeného na kousky200 gramů
-
majonézy100 gramů
-
soli2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
199 kcal /
832 kJ
Protein
7.4 g
Tuk
16.1 g
Sacharidy
4.9 g
Vláknina
0.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2018
11 recept
Česká republika
Česká republika