Zařízení & příslušenství
Vaječná tlačenka
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
12 plátků
Suroviny
-
1 špetka mletého černého pepře
-
3 snítky čerstvé petržele
-
330 gramů zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®
-
8 vajec, uvařených na tvrdo
-
200 gramů masového vývaru vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny
-
1 balíček želatiny v prášku na vaječnou tlačenku
-
200 gramů měkkého salámu vcelku, nakrájeného na kousky
-
100 gramů majonézy
-
2 špetky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
7.4 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hluchec
2 Std.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Rajčatový džem
50 Min
Hermelínová pěna
10 Min
Smaženka
20 Min
Nádivka z cukety
50 Min
Vánoční biskupský chlebíček - 2022
55 Min
Játrová rýže
35 Min
Třená niva
5 Min
Čabajská pomazánka
15 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Variace na vlašský salát
5 Min