Kompatibilní verze
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 260 gramů sladkého vína
- 2 špetku soli
- 200 gramů smetany ke šlehání, 30% tuku
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 4 plátky hovězí svíčkové (cca 600 gramů), výška 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 40.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí mini tartar
10 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Francouzské máslo Montpellier
Nessuna valutazione
Salsa s chilli a ananasem
Nessuna valutazione
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Šunková rolka
20 Min
Steak s rukolovým salátem
35min
Tatarský biftek
5 Min