Kompatibilní verze
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 260 gramů sladkého vína
- 2 špetky soli
- 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % tuku
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 4 plátky hovězí svíčkové (cca 600 gramů), výška 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 40.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 Min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 Min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 Min
Slávky alla Medoc
50 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Tatarský biftek
5 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min