Kompatibilní verze
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 260 gramů sladkého vína
- 2 špetku soli
- 200 gramů smetany ke šlehání, 30% tuku
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 4 plátky hovězí svíčkové (cca 600 gramů), výška 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 40.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plněná vejce
30min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Polévka Tom Yum
15 Min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Černé rizoto s chobotnicí
1h 15min
Steaková omáčka
25 Min
Šunková rolka
20 min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min