Zařízení & příslušenství
Třešňovo-jablečný džem
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
1600 gramů
Suroviny
-
600 gramů třešní bez pecek
-
400 gramů jablek (zelených), oloupaných, bez jádřinců, na kousky
-
800 gramů cukru krupice
-
1 skořice, celá
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
0.8 mg
Protein
0.5 g
Kalorie
964.5 kJ /
230.5 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
59.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavařujeme!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houskové knedlíky
50min
Dip z jablečného pyré a křenu
Pas d’évaluation
Zeleninovo ovocný salát
10min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Ostružinové želé
1h
Džem z rebarbory a jahod
30min
Rajčatový kečup
40min
Jahodový džem
1h 5min
Rajčatový džem
50min
Rajčatový kečup
40min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25min
Třešňový džem
35min