
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů třešní bez pecek
- 400 gramů jablek (zelených), oloupaných, bez jádřinců, na kousky
- 800 gramů cukru krupice
- 1 skořice, celá
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 230.5 kcal / 964.5 kJ
- Protein
- 0.5 g
- Tuk
- 0.1 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Třešňový džem
35min
Rebarborové čatní
1hod. 30min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Jahodový džem
1hod. 5min
Máslovo-pudingový krém
20min
Tvarohový krém - Termix
1hod. 10min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Ostružinové želé
1hod.
Džem z rebarbory a jahod
30min
Rajčatový džem
50min
Karobovo-švestková pomazánka
30min
Kořeněný dýňový džem
40min