
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de anís
- 2 hojas de gelatina
- 10 - 12 cerezas
- 100 g de agua
- 100 g de licor de anís
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 10 unidades
- Kalorie
- 177 kcal / 739.8 kJ
- Protein
- 0.7 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 6.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Licor de chocolate
1hod. 10min
Blanco y negro de requesón
1hod. 30min
Infusión de frutos rojos con canela y clavo
20min
Baklava de chocolate - Turquía
4hod. 45min
Costillas con miel y mostaza en papillote
1hod.
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1hod. 30min
Flan de chocolate y leche condensada
1hod. 25min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1hod. 50min
Licor de huevo
15min
Licor de chocolate blanco
1hod. 20min
Cheesecake de naranja al Varoma
7hod.
Flan de coco thai
5hod.