Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

Cerezas en gelatina de palomita de chinchón

3.3 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
10 unidades

Suroviny

Gelatina de anís
  • 2 hojas de gelatina
  • 10 - 12 cerezas
  • 100 g de agua
  • 100 g de licor de anís
  • cubitos de hielo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 10 unidades

Sodík 6.3 mg
Protein 0.7 g
Kalorie 739.8 kJ / 177 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 16.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...