Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de anís
- 2 hojas de gelatina
- 10 - 12 cerezas
- 100 g de agua
- 100 g de licor de anís
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 10 unidades
- Kalorie
- 739.8 kJ / 177 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Licor de chocolate blanco
1 godz. 20 min
Helado de regaliz
4h 15min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 min
Corte de semifrío de chocolate
4h 10min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30 min
Licor de huevo
15 Min
Brebaje sangriento
5min
Menú: Vichyssoise. Salmón con espárragos verdes y salsa de queso manchego. Quesillo de yogur
1 godz. 10 min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Licor de chocolate y café
50 min
Rollitos de pollo con salsa agridulce
45 min
Tronco de pan relleno
2h 15min