![Cerezas en gelatina de palomita de chinchón Cerezas en gelatina de palomita de chinchón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c1a736c-7f28-4250-96eb-382890c8a628/Derivates/c0587faf-1420-4206-8c57-a8c8b3e5b841.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de anís
- 2 hojas de gelatina
- 10 - 12 cerezas
- 100 g de agua
- 100 g de licor de anís
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 10 unidades
- Kalorie
- 739.8 kJ / 177 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Morir soñando
5 min
Panna cotta de palomitas
Žádné hodnocení
Menú: Cogollos con muffins de salmón. Carrilleras con sepia. Turrón de crema de whisky
1sa
Pastel dulce de maíz
1h 30min
Refresco de frutas
5 min
Sangría sin alcohol
5 min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 dk
Rebujito con hierbabuena (Andalucía)
5 min
Licor de chocolate blanco
1 Std. 20 Min
Horchata mexicana
15 dk
Fusilli con calamares en salsa americana y champiñones
20min
Agua de Valencia
5 min