Zařízení & příslušenství
Mexicaanse rozemarijnpunch
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porties
Suroviny
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Valentijn
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3hod.
Guacamole
5min.
Ratatouille
40min.
Risotto met Parmezaanse kaas
40min.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min.
Koffielikeur
40min.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min.
Rudolphs Mocktail
30min.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min.
Mediterraans Rozemarijnbrood
1hod. 55min.