Kompatibilní verze
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mix de farines sans gluten, pour le moule
- 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g de crème de marrons
- 3 œufs
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1450 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Cake aux marrons sans gluten
45min
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Madeleines sans gluten
1h
Blinis sans gluten
2h
Fondant chocolat-framboise végétalien
40min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1h
Fondant au chocolat sans gluten
1h 30min