Kompatibilní verze
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mix de farines sans gluten, pour le moule
- 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g de crème de marrons
- 3 œufs
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1450 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Cookies des 1000 et 1 nuits
45min
Cake salé sans gluten
1 Std. 25 Min
Cake aux marrons sans gluten
45min
Cake au jambon cru sans gluten
55 Min
Fondant chocolat-framboise végétalien
40min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Fondant au chocolat sans gluten
1 Std. 30 Min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Gâteau sans gluten citron et coco
1h 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1h