Kompatibilní verze
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de mix de farines sans gluten, pour le moule
- 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g de crème de marrons
- 3 œufs
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1450 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Fondant sans gluten et sans lactose
35 min
Gâteau sans gluten citron et coco
1h 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 min
Madeleines sans gluten
1h
Gâteau à la noix de coco
50 min
Gâteau au chocolat express
20min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1h
Gâteau au chocolat sans œuf
35 min
Tarte chocolat-noisettes
4 Std. 20 Min
Fondant au chocolat sans gluten
1h 30min
Fondant au chocolat et framboises
40 min