Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
TM6 TM5 TM31

Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

4.6 ( 138 hodnocení )

Suroviny

  • 10 g de mix de farines sans gluten pour le moule
  • 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 500 g de crème de marrons
  • 3 œufs
  • 10 g d'extrait naturel de vanille

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
345 kcal / 1450 kJ
Protein
4 g
Tuk
16 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty