Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

4.6 151 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
8 parts

Suroviny

  • 10 g de mix de farines sans gluten pour le moule
  • 100 g de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 500 g de crème de marrons
  • 3 œufs
  • 10 g d'extrait naturel de vanille

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 4 g
Kalorie 1450 kJ / 345 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...