Fondant au chocolat sans gluten

Fondant au chocolat sans gluten

4.7 208 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 parts

Suroviny

  • 200 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 100 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
  • 5 œufs
  • 20 g de fécule de maïs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 6.8 g
Kalorie 1920.3 kJ / 461 kcal
Tuk 34.1 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 32.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...