Fondant au chocolat sans gluten
TM6 TM5

Fondant au chocolat sans gluten

4.7 (172 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 100 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
  • 5 œufs
  • 20 g de fécule de maïs

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1920.3 kJ / 461 kcal
Protein
6.8 g
Sacharidy
32.1 g
Tuk
34.1 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty