Fondant au chocolat de La Baule

Fondant au chocolat de La Baule

4.4 205 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
6 parts

Suroviny

  • 145 g de sucre de canne
  • 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
  • ¼ c. à café de sel
  • 20 g de farine de blé
  • 115 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 4.7 g
Kalorie 1839 kJ / 440.5 kcal
Tuk 29.2 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...