苦瓜酿肉

苦瓜酿肉

4.5 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
10 个

Suroviny

  • 苦瓜
    1 条
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 枸杞
    10 颗
  • 浸泡用
    适量
  • 新鲜香菇 洗净沥干,切块
    50 克
  • 5 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 猪肉肉糜
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鸡蛋(约53-63克)
    ½ 颗
  • 淀粉
    5 克
  • 蒸煮用
    300 克
  • 蒸鱼豉油 依个人口味调整
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 572.3 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 180.6 kJ / 43.2 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 2.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...