Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 克 紫洋葱 ,切块
- 80 克 蒜头
- 60 克 姜 ,切块
- 250 克 日式酱油
- 100 克 冰糖
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 100 克 红甜椒 ,切块
- 100 克 西葫芦 ,切块
- 100 克 芦笋 ,切段
- 80 克 蘑菇 ,切块
- 2 小撮 盐 ,依个人口味调整
- 2 小撮 胡椒粉 ,依个人口味调整
- 50 克 葱
- 480 克 鳕鱼排
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.4 g