Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 10 克 葱 ,切葱花
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 100 克 新鲜香菇 ,切片
- 600 克 水
- 300 克 牡蛎,新鲜的 ,只取牡蛎肉
- 200 克 嫩豆腐 ,切块
- 2 汤匙 淀粉 ,加4汤匙水勾兑成水淀粉
- 1 茶匙 盐 (约5克)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 葱 ,适量,切葱花,装饰用
- 新鲜香菜 ,适量,切段,装饰用
- 1 茶匙 麻油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2106.5 kJ / 503.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 27 g