牡蛎豆腐汤

牡蛎豆腐汤

4.1 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 切葱花
    10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 新鲜香菇 切片
    100 克
  • 600 克
  • 牡蛎,新鲜的 只取牡蛎肉
    300 克
  • 嫩豆腐 切块
    200 克
  • 淀粉 加4汤匙水勾兑成水淀粉
    2 汤匙
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 适量,切葱花,装饰用
  • 新鲜香菜 适量,切段,装饰用
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.5 g
Kalorie 2106.5 kJ / 503.3 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 37.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...