Zařízení & příslušenství
糊塌子
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
西葫芦 切2×3厘米块500 克
-
京葱 切3厘米段30 克
-
油20 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
中筋面粉 (见要诀)80 - 120 克
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
蒜头4 颗
-
生抽30 克
-
醋10 克
-
麻油10 克
-
矿泉水30 克
-
油 煎饼用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1040.2 mg
Protein
7.5 g
Kalorie
896.5 kJ /
214.5 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína