Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- 140 g açúcar
- 5 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de corante alimentar vermelho
- 5 gemas de ovo
- 100 g farinha tipo 55
-
40
g fécula de batata
nebo 40 g amido de milho
Merengue
- 160 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 180 g sementes de girassol
- 10 g farinha tipo 55
-
10
g fécula de batata
nebo 10 g amido de milho
Recheio
- 15 g gelatina em pó
- 80 g água
- 500 g natas, min. 30% de gordura, bem frias
- 1 c. sopa de açúcar em pó
- Sementes de romã q.b. (volitelně)
- 250 g polpa de manga (ver dica)
Montagem
- 100 g chá preto, preparado
- 25 g sumo de fruta por exemplo, sumo de romã
Cobertura de vidro
- 15 g gelatina em pó
- 70 g água fria
- 200 g chocolate branco cortado em pedaços
- 150 g leite condensado
- ½ - 1 c. chá de corante alimentar vermelho
- Morangos cortados em metades q.b. p/ decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1759.6 kJ / 420.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 86.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de maçã e caramelo
1h 15min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo festa de chocolate
3 Std.
Waffles para o pequeno-almoço
20min
Tarte de enrolados de canela e creme de laranja
5 Std. 30 Min
Bolo de creme de chocolate e pistácio
24h
Bolo base
1h 50min
Tarte de caramelo e baunilha
3 Std.
Crepes com molho de laranja
25min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2h 40min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1h
Suspiros
2 Std.