Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 208 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Botões doces
2h 45min
Girafa torta
30min
Bolo de aniversário
1h
Biscoitos fritos
1 godz. 10 min
Bolo rançoso de Pavia
1h 30min
Areias do Sorraia
35min
Bolachas surpresa
1h
Pampilhos
4hod.
Sachertorte
1h 50min
Croissants recheados com creme de chocolate
3hod.
Mini guardanapos
25min
Bolo de bolacha
2 Std. 25 Min