Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 208 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Chamuças
1 Std. 30 Min
Baguetes
15ωρ.
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5min
Cornos de gazela
1 Std. 30 Min
Crepes soufflé
1 Std. 10 Min
Botões doces
2 Std. 45 Min
Leite-creme frito
4 Std. 30 Min
Pastéis de arroz da Graciosa
8 Std.
Capuchas da Ilha
25 Min
Areias do Sorraia
35min
Queijadinhas de leite
1 Std.
Bolo de bolacha
2j 25 menit