Bolos folhados

Bolos folhados

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 13hod.
20 unidades

Suroviny

Massa de levedura
  • água
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    90 g
Bolos
  • água
    300 g
  • paus de canela
    3
  • erva-doce
    1 c. chá de
  • sal
    1 pitada de
  • banha
    160 g
  • açúcar mais q.b. p/ polvilhar
    130 g
  • aguardente
    50 g
  • farinha tipo 65
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Protein 2 g
Kalorie 0 kJ / 208 kcal
Tuk 8 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...