Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g d'eau
-
2
c. à café bombée de fond de légumes ou de viande maison
nebo 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l) ou de viande, émiettés - 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes
- 80 g de beurre, en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 640 g de riz risotto, tout type (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
- 120 g de vin blanc sec
- 1 - 2 c. à café de sel, selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1006 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du riz
25min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Žádné hodnocení
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Mayonnaise
5 Min
Poulet au poivron rouge
1 Std. 5 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Couscous d'agneau et crème catalane
Žádné hodnocení
Farfalle aux quatre fromages
20min