Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux ou en quatre
- 500 - 600 g d'eau, à ajuster en fonction de la texture désirée
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café bombée de fond de légumes - 50 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 50 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de fromage frais (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au potiron
35min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Soupe mystère
45min
Biscuits au beurre
50min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min
Sauce béchamel
15min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe de pois chiches aux épinards
40min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min