Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 42.4 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1268.3 mg
Alternativní recepty
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Mint sauce
5min
Gluten free focaccia bread
1h
Coleslaw
10min
Apple sauce
20min
Mayonnaise
5min
Plum sauce
55 Min
Retro prawn cocktail
20min
Rhubarb crumble
45 Min
Milk jellies with poached stone fruit
5hod.
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min