Roast beef and rhubarb chutney pies
TM6 TM5 TM31

Roast beef and rhubarb chutney pies

3.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

Bread pastry

  • 300 g leftover bread crusts and slices, torn into pieces
  • 225 g plain flour plus extra to dust
  • 220 g unsalted butter chilled and cut into pieces
  • 1 tsp sea salt
  • 1 egg
  • 40 g water plus an extra 20 g if needed

Rhubarb chutney

  • ½ red onion cut into pieces
  • 3 tsp fennel seeds
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 2 cm piece fresh ginger
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 60 g red wine vinegar
  • 150 g brown sugar
  • ½ tsp sea salt

Beef pie filling

  • olive oil spray to grease
  • 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 onion cut into quarters
  • 1 carrot cut into pieces
  • 1 celery stalk cut into pieces
  • 1 tsp sea salt
  • 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)

Assembly

  • 1 egg beaten
  • 1 tbsp milk

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
823.5 kcal / 3445.7 kJ
Protein
25.1 g
Tuk
42.4 g
Sacharidy
87.3 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
21.7 g
Sodík
1268.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty