Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 42.4 g
- Nasycený tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1268.3 mg
Alternativní recepty
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15 min
Rhubarb crumble
45 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 godz. 20 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Tomato passata
1h 40 min
Lemonade scones
25 min