Zařízení & příslušenství
Spiced pear jam and chorizo
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
10 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
507.6 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1058 kJ /
252 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
29.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish tapas
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Chai tea powder
10 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Mango chutney
1 godz. 20 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min