Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 乾辣椒
- 10 克 丁香魚乾
- 20 克 蒜頭
- ¼ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)
- 40 克 紅蔥頭 ,切片
- 200 克 油
- 200 克 辣油
- 1 粒 八角
- 1 根 肉桂棒 ,約5克,7公分長
- 1 大匙 花椒粒
- Nutriční hodnoty
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 17692.9 kJ / 4232.8 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 429.3 g
- Nasycený tuk
- 44.9 g
- Vláknina
- 51.5 g
- Sodík
- 186.9 mg