![Miso kraut Miso kraut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17969271-ff76-44f8-a351-2a1e3ff34026/Derivates/860d5601-3d30-4ca7-9117-e1159564f0b2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g white cabbage, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 tsp sea salt
- 200 g daikon, cut into pieces (3 cm)
- 10 spring onions/shallots, roughly chopped
- 30 g fresh ginger, cut into slices
- 60 g shiro (white) miso paste, mixed with 60 g boiling water
- Nutriční hodnoty
- na 900 g
- Kalorie
- 1579 kJ / 377.4 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 25.9 g
- Sodík
- 6177.5 mg
Alternativní recepty
Tarator (tahini dip)
5 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 Std. 50 Min
Coriander pesto
5 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Zhoug
10 min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Traditional hommus
25h 5min