Zařízení & příslušenství
Miso kraut
Příprava 20min.
Celkový 168hod. 20min.
900 g
Suroviny
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 900 g
Sodík
6177.5 mg
Protein
19.3 g
Kalorie
1579 kJ /
377.4 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
25.9 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
75.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4hod.
Harissa yoghurt dressing
5min.
Black tahini
20min.
Black rice pudding
25hod. 5min.
Vegetable trimming stock
2hod.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min.
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1hod. 30min.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min.
Black tahini banana bread
1hod. 20min.
Rosemary and thyme polenta chips
1hod.
Chocolate tofu mousse pots
1hod. 10min.
Okonomiyaki
30min.