Zařízení & příslušenství
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Příprava 10min.
Celkový 10hod. 25min.
6 portions
Suroviny
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (volitelně) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
24.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
762 kJ /
182.1 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
39.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SG60 Flavours
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min.
Singapore Laksa
55min.
KL Hokkien Noodles
35min.
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Žádné hodnocení
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10hod. 25min.
Douhua (soybean curd)
10hod. 25min.
Nasi lemak (coconut rice)
20min.
Green Papaya Fish Soup
2hod. 15min.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min.
Homemade Soy Milk
30min.
Traditional minestrone
45min.
Mee Goreng Mamak
20min.