Holländische Kirschtorte

Holländische Kirschtorte

4.4 31 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
12 Stücke

Suroviny

  • Blätterteig aus dem Kühlregal (à 275 g)
    2 Pck.
  • Schattenmorellen groß, (Abtropfgew. 350 g)
    1 Glas
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Puderzucker
    100 g
  • Hagelzucker zum Bestreuen
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Zucker
    60 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 4 g
Kalorie 1721 kJ / 411 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...