
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Milch
- 2 Msp. Safran
- 125 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g brauner Zucker
- 4 Eier getrennt
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 170 g Zucker
- 80 g gehobelte Mandeln
-
250
g Crème double (ca. 48 % Fett)
nebo 250 g Mascarpone - 1 - 2 TL Orangenschale unbehandelt, fein abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 376 kcal / 1574 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 101 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelcremesuppe
35min
Beeren-Amarettini-Tarte
3hod.
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9hod. 35min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1hod.
Brioche mit Cremelikör
5hod.
Himbeer-Törtchen
2hod. 40min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25min
Eier-Curry-Salat
1hod. 30min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Bombardino-Kuchen
4hod. 30min
Käsekuchen mit Mandarinen
9hod. 20min