Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Milch
- 2 Msp. Safran
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g brauner Zucker
- 4 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 170 g Zucker
- 80 g gehobelte Mandeln
-
250
g Crème double (ca. 48 % Fett)
nebo 250 g Mascarpone - 1 - 2 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 101 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllter Hefekranz
2j 15 menit
Osternest
2h
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1u. 50min
Vanilleschnecken
7hod. 30min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Stollen-Butterkuchen
2u. 45min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2h
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Carina-Kuchen
2h 30 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30 min